سوله سازی لرستان،سقف شیروانی لرستان,عرشه فولادی

سوله سازی لرستان،سقف شیروانی لرستان،سوله سازی در لرستان،سقف شیروانی در لرستان-09371574897-امیرحسین باجالان-با 30 در صد تخفیف،سوله سازی محدوده لرستان،سقف شیروانی محدوده لرستان،سوله سازی منطقه لرستان،سقف شیروانی منطقه لرستان،سوله سازی،سقف شیروانی،ساخت سوله شرکت،ساخت سوله ادارات،ساخت سوله شرکت در لرستان،ساخت سوله ادارات در لرستان،ساخت سوله با نرخ اتحاده سقف های شیبدار شیروانی در لرستان اجرای سقف شیروانی در لرستان اجرای سقف شیروانی منزل سقف های شیبدار شیروانی منزل،سقف شیروانی نرده استیل سایه بان شیروانی رووف مجری پوشش ویلا،آلاچیق،نما و لبه،خرپا و اسکلت شیروانی،اجرای آردواز پوشش سقف،پیشانی،ساخنمان،سقف کاذب،دکرا،ایرانیت،اجرای آلاچیق،ساخت سوله-ساخت سوله در تهران-پیمانکار ساخت سوله-سوله ساز-قیمت سوله سازی-شرکت سوله سازی-سوله سازی منزل در لرستان،

سوله سازی،ساخت سوله،اجرای سوله،و اجرای سقف شیروانی اجرای سوله های سبک،احداث سوله ارزان،سوله های خرپایی و تیرورقی نصب سوله،محاسبه هزینه های ساخت سوله
سوله سازی به دلیل کاربرد عمدتاً صنعتی از نظر طراحی با سایر سازه ها متفاوت است خصوصاً آنکه قاب ها در این نوع سازه ها کاملاً متفاوت بوده و دارای شیب می باشند و دهانه ­ها نیز نسبت به سایر سازه ها بزرگتر است.به دلیل بزرگ بودن ابعاد تیرها و ستون ها،جهت اجرای این سازه نمی توان از پروفیل­های موجود در بازار استفاده نمود و باید اقدام به ساخت آنها کرد که اصطلاحاً به آن تیر ورق می­گویند.

طراحی سوله چگونه است؟

طراحی سوله کاریست تخصصی و بسیار دقیق،فاکتورهای مهمی در طراحی دخیل هستند که بی­توجهی به آنها می­تواند هم هزینه­گزافی را به سازنده تحمیل کند که صرفه­اقتصادی را زیر سوال می­برد و هم ممکن است نتیجه­معکوس داده و استحکام و پایداری سازه را تضعیف نماید وموجب ایجاد حوادث جبران ناپذیر گردد.برای طراحی یک سوله اطلاعات زیر مطلوب است:

  1. بارگذاری برای بار مرده،بار برف و بار نامتقارن
  2. بارگذاری جانبی سوله شامل بار باد و زلزله
  3. بارگذاری جرثقیل برای سوله،
  4. ضریب منطقه ای،رفتار واهمیت برای سوله
  5. ارتفاع جانبی سوله و ارتفاع دیوار
  6. دهانه و طول سوله
  7. تعداد قاب های طولی سوله
  8. درز انقطاع
  9. محاسبه ضریب طول موثر
  10. درصد شیب سقف سوله
  11. پوشش مورد نظر سقف سوله (ساندویچ پنل یا ورق گالوانیزه وتوری مرغی)
  12. تنش مجاز خاک منطقه موردنظر و نوع زمین ساختگاه
  13. نحوه کنترل جابجایی
  14. طراحی اتصالات و بیس پلیت برای سوله
  15. طراحی تیر حمال جرثقیل
  16. طراحی پرلین ها به کمک نرم افزار
  17. طراحی میل مهار(sag rod )
  18. ارائه طرحی با حداقل دورریز ورق
  19. ارائه دفترچه محاسبات کامل سوله

کنترل کفایت اعضاء در برابر نیروهای موضعی وتعبیه سخت کننده در صورت نیاز راهنمایی جهت انتخاب صحیح مقاطع غیر منشوری با توجه کاربری سوله ساختمان سوله شامل ستون،رفتر،پرلین،استرات،وال پست،بادبند،سگراد،سینه بند،پیچ و مهره و سایبان می باشد.

سوله پرکاربردترین ساختمان فولادی پیش ساخته در سراسر جهان سوله است.در بیش از ۹۰ درصد صنایع،انبارها،ورزشگاه ها،سالن های تولید دام و طیور و…به کار می رود.بنا بر ابعاد دهانه،ارتفاع و طول و تحمل بار برف و باد منطقه اشکال گوناگونی در موقع طراحی پیدا می کند.مهم ترین بحث برای اقتصادی ساختن هر سفارش،دانستن میزان واقعی ابعاد مذکور و پیش بینی موارد مورد نیاز است.

بدیهی است بهترین محاسبات هم بدون رعایت کیفیت جوشکاری،استفاده از پیچ و مهره های و سایر اتصالات استاندارد،زنگ زدایی و رنگ آمیزی علمی یا کارگذاری صحیح اجزا،فاقد کارآیی و استحکام لازم خواهند بود.لازم به توضیح است که کلیه قطعات ساخت این شرکت با استفاده از تجربه ای چندین ساله و نظارتی ثابت،جوش اتوماتیک زیر پودری و استفاده از ماتریال کاملاً استاندارد که در هر زمان می تواند به رویت کارفرما برسد تولید شده و تا کنون به تایید ده ها شرکت مشاور و دستگاه نظارتی رسیده است.

چند نوع بارگذاری سوله داریم؟

ترکیبات بارگذاری دخیل در طراحی سوله به شرح زیر هستند:

اجزای سوله چگونه است؟

سوله ها دارای اجزای مشخص و تعریف شده ای هستند،هر قسمت از سوله توسط مهندسین محاسب جزء به جزء محاسبه و طراحی میگردد.بخشی از مشخصترین اجزاء سوله به شرح زیر می­باشد:

۱-قاب خمشی با تکیه گاه ساده یا گیردار شامل ستون ها خرپا ها و یا رفترها
۲-مهار های طولی که عموما بصورت قوطی با لوله هستند.
۳-مهار های عرضی که بادبند های سقف جزی از آنهاست
۴-میل مهار ها
۵-زد یا لاپه که در اندازه های ۶ و ۷ متر در بازار موجود است.
۶-بادبندها بصورت میلگرد پیش تنیده و یا پروفیل مورد استفاده قرار میگیرد
۷-نبشی سینه بندFlang stay
۸-براکت ها که وظیفه انتقال بار جرقفیل به ستون را دارد
۹-پوشش سقف
۱۰-دیواره ها

نصب سوله چگونه است؟

معمولا اتصال اغلب قسمتهای یک سوله بوسیله پیچ و مهره و درمواردی نیز از طریق جوش انجام میگیرد.بدلیل اینکه تمامی قطعات سوله در کارخانه ساخت بالا ساخته می­شوند و بیشتر اتصالات از نوع فلنجی بود معمولا عملیات نصب در چند روز خاتمه می­یابد و این امر باعث صرفه جویی فراوان در وقت و هزینه تمام شده میگردد

  1. طراحی و ساخت سوله و سازه های فلزی
  2. محاسبات سوله و سوله دست دوم
  3. اجرا و نصب پوشش سقف سوله
  4. سوله سازی و فروش و سوله دست دوم و نصب انواع ساندویچ پنل
  5. طراحی،ساخت و نصب و فروش و سوله دست دوم انواع جرثقیل سقفی،جرثقیل دروازه ای (تک پل،دو پل )،جرثقیل بازوئی در سراسر ایران

سقف های شیروانی از جمله سقف هایی است که در اقلیم های گوناگون کشور مورد استفاده قرار می گیرد،امروز در چیدانه به بررسی سقف های شیروانی در اقلیم های پر بارش می پردازیم با ما همراه باشید.

سقف شیروانی چیست؟

به سقفی که حداقل شیب آن ۱۵ درجه تا حداکثر۷۰درجه باشد سقف شیروانی می گویند،عموما در اقلیم های سرد و پر بارش برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل ساختمان از سقف های شیروانی استفاده می شود.در این نوع سقف ها،سازه ی سقف توسط آهن کشی و گاه فلزات دیگر ایجاد می شود و پوشش سقف شیروانی بر روی آن نصب می شود،این پوشش می تواند تایل های آردواز،سفال،چوب و یا از مصالح رایج دیگر باشند.ساخت سقف شیروانی
چند نوع سقف شیبدار داریم؟

سازه نگهدارنده سقف شیروانی در تمامی انواع کم و بیش مشابه است و در حقیقت نوع پوشش نهایی به کار رفته در سقف نوع سقف شیروانی را مشخص می کند.پوشش سقف شیروانی در گذشته عموما آردواز و پس از آن از جنس سفال بود که دارای سوراخ هایی بودند و عملا با سیم فلزی بر روی سازه اسکوپ (بست)می شدند.اما امروزه عموما از متریال و مصالح سینتیتک عایق رطوبت برای پوشش سقف شیروانی استفاده می شود که هم وزن کمتری دارند،هم ظاهر بهتری نسبت همتای قدیمی خود دارند.
اجرای سقف شیروانی اجرای سقف شیروانی دارای مراحلی است،در ابتدا سازه آهن کشی بر روی طبقه آخر بنا سوار می شود و بر روی آن پوشش سقف شیروانی قرار می گیرد،در مرحله ی بعد زیر سازه از انواع عایق های حرارتی و صوتی استفاده می شود و با دستک هایی که از سازه اصلی بنا گرفته شده،سقف کاذب برپا می شود.

شیروانی از چند عنصر اصلی تشکیل شده است:

اسکلت با خرپا سازی و شاسی کشی که معمولا با قوطی فلزی انجام می شود در این مرحله که اصطلاحاً سربندی نیز گفته می شود شیب های سقف طبق نقشه طراحی شده اجرامی شود.
اجرای شاسی کشی چوبی جهت ایجاد شبکه یکپارچه به منظور بستری مناسب برای اجرای پوشش سقفی نهایی.
اجرای عایق حرارتی(درصورت نیاز به سقف گرم)و همچنین در این مرحله در صورت نیاز می توان لایه های ضدرطوبت قیری را به منظور جلوگیری از نشتی آب،نم و تعرق اجرا نمود.
نهایتاًاجرای تایل های پوشش بام شیروانی با رعایت اصول نصب مریوط به نوع پوشش سقفی مورد استفاده.

مزایا و معایب سقف شیبدار چیست؟

سهولت در اجرا،وزن کمتر نسبت به سقف های مسطح و همخوانی با اقلیم های پر بارش از مزایایی است که می توان برای سقف شیروانی در نظر گرفت،و شاید از معایب آن در بعضی موارد فرمی است که به بنا تحمیل می کند،هرچند این فرم گاهی موجب زیباتر شدن ساختمان هم می شود،اما باید به این نکته توجه کرد که درصد شیب در زیبایی نمای ساختمان بسیار موثراست باید این موضوع را درنظر داشت نوع پوششی که انتخاب می کنیم محدودیتی برای ما هنگام طراحی شیب مورد نظرمان ایجاد نکند.

اگر در حال ساخت خانه یا ویلا هستید،و می خواهید برای طراحی سقف و بام منزل تان تجدید نظر کنید و آن را از حالت مسطح همیشگی خارج کنید و به دنبال افراد خبره و متخصص هستید،اهالی کیهان از ایده ی اولیه گرفته تا آخرین قدم اجرا در کنار شما هستند.می توانید به بخش های فعال در زمینه ی سقف و دیوار کاذب یا اجرای سقف سر بزنید و از آن ها در این راهنمای بخواهید

چند نوع سقف شیروانی یا سقف شیبدار داریم؟

  1. سقف های شیروانی کامپوزیتی و یا آسفالتی:جنس سقف های شیراونی کامپوزیتی از آسفالت می باشد.استفاده از آسفالت در سقف شیروانی بیشتر در کشور ایالت متحده رواج دارد.قیمت این مدل ارزان و مقرون به صرفه می باشد و به آسانی نصب می گردد.امروزه کامپوزیت های این مدل در بسیاری از شرکت های مختلف و با رنگ ها و سبک های مختلف تولید می شوند.
  2. سقف شیروانی با تایل های سفالی:استفاده از متریال سفال در سقف ها قدمت طولانی داشته و از گذشته تا به امروز دارای طرفداران خاص خود می باشد.این متریال حس و حال قدیمی به نمای ظاهری ساختمان می بخشد.نکته مهمی که در سقف سفالی باید به آن دقت شود این است که سفال دارای قیمت بالایی می باشد و بسیار شکننده است اما گزینه ای مطلوب و بسیار خاص می باشد.استفاده از مدل سفالی بیشتر برای ساختمان هایی با نما و سبک قدیمی توصیه می شود.
  3. سقف شیروانی با تایل های بتنی:سقف های شیروانی با تایل های بتنی شباهت بسیار زیادی با نوع و مشخصه های تایل های سفالی دارند.مدل بتنی دارای مقاومت بالایی است و از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به مدل تایل های سفالی بوده با این تفاوت که قیمت تمام شده آن خیلی کمتر از مدل سفالی می باشد.تایل های بتنی را حتی می توان به صورت مسطح و بدون قرار گرفتن بر روی هم دیگر نیز مورد استفاده قرار داد.
  4. سقف شیروانی با تایل های سنگ لوح:تایل های سنگ لوح دارای زیبایی خاص و منحصر به فرد می باشند؛ همچنین مقاومت بسیار خوبی نیز دارند.تایل سنگ لوح با بسیاری از سبک های ظاهری ساختمان ها مطابق بوده و تکمیل کننده خوبی برای انواع سبک های مدرن و یا قدیمی است.قیمت تمام شده این محصول بالا بوده اما دارای زیبایی و دوامی دو چندان نسبت به سایر مدل های دیگر می باشد.
  5. سقف شیروانی با توفال چوبی:نوع توفال چوبی در گذشته بسیار پر طرفدار بوده ولی امروزه محبوبیت گذشته را ندارد و خیلی مورد استفاده قرار نمی گیرد.این محصول نسبت به سایر متریال ها،درجه اشتعال پذیری پایین تری دارد و از خاصیت های مهم آن می توان به عایق بودن این سقف اشاره نمود.این محصول دارای ظاهری قدیمی و تاریخی می باشد و برای استفاده در ساختمان با نمای قدیمی مناسب می باشد.
  6. سقف شیروانی فلزی:مدل فلزی این سقف ها با خط های صاف و نمای فلزی اش،برعکس سایر مدل ها دارای ظاهری مدرن و امروزی می باشد.این محصول مانند سایر مصالح مصرفی دارای رنگ های مختلف و سبک های متنوعی نیز می باشد.سقف های فلزی به خوبی با سبک مدرن تطبیق پیدا می کنند و قادر هستند حس و حالی امروزی به سبک های قدیمی تر ببخشند.سقف های فلزی قیمت نسبتا بالایی داشته اما به همین میزان کاربردهای فراوانی نیز دارند.
  7. سقف شیروانی با پنل های حیدری:استفاده از پنل های حیدری برای سقف شیروانی در واقع حکم جایگزین کردن این پنل ها با سایر مصالح را دارند.پنل های حیدری دوست دار محیط زیست هستند و می توان آن ها را به راحتی روی سقف ها نصب کرد.امروزه قیمت صفحات حیدری نسبت به گذشته کاهش داشته که این امر قیمت آن ها را نسبت به گذشته مقرون به صرفه تر می نماید.

اجرای سقف های عرشه فولادی

اجرای سقف های عرشه فولادی ترکیبی از دو جز اصلی ورق های فولادی گالوانیزه موج دار و گل میخ ها(برش گیرها)میباشد که توسط آرماتوربندی احاطه شده،همچنین جهت عایق بندی سقف از بتن نیز به همراه این مصالح استفاده میشود که در مجموع ساختاری کارآمد و مستحکم در سیستم های سقفی و کف به و جود می آورد.این ورق ها به روش نورد کاری سرد تولید گردیده به همین دلیل قاعده آن به شکل ذوزنقه میباشد.ضخامت این ورق ها بین ۰/۸ تا ۱٫۲ میباشد.در واقع استفاده از سقف کامپوزیت عرشه فولادی یکی از روش های نوین در ساخت سازه ها و ساختمان ها به شمار میرود.این ورق ها دو نوعfloor deck و roof deck دارد که در سقف و کف به کار برده میشود.

در گذشته از این سقف ها به عنوان قالب برای بتن استفاده میکردند اما امروزه،استفاده از این ورق ها به گونه ای شده است که یک درگیری بین ورق و بتن به وجود می آید و ورق ها توسط برش گیرها بدون جوشکاری به تیرچه ها متصل میشوند و این ترکیب سقف عرشه فولادی را به وجود می آورد.در نتیجه مرحله قالب بندی حذف شده و خود ورق به عنوان قالب در نظر گرفته میشود و پس از اجرای عملیات تاسیساتی ساختمان بتن ریزی به صورت یکجا انجام میپذیرد.عرشه فولادی

منظور از آرماتور،میلگردهای آجدار از جنس فولاد هستند که برای جبران مقاومت کششی بتن مورد استفاده قرارمیگیرند.آج ها در میلگرد جهت درگیر کردن فولاد با بتن میباشد تا سطح تماس بیشتری را به وجود بیاورد.

از مزیت های مهم و قابل توجه این روش ها نسبت به روش های سنتی افزایش سرعت اجرای پروژه و و به تبع آن کاهش هزینه ها میباشد.زیرا سقف یکی از بخش های ساختمان میباشد که در سرعت روند اجرای پروژه نقش بسزایی دارد.از همین رو با استفاده از این سازه ها میتوان بتن ریزی چند سقف را همزمان انجام داد حتی این سازه ها میزان استفاده از بتن را نیز کاهش میدهد.همچنین وزن این سازه ها نسبت به سقف های دال بتنی و تیرچه بلوک بسیار کمتر بوده که باعث کاهش بار مرده اسکلت و فوندانسیون ساختمان نیز میشود.

عرشه فولاد چیست؟

در سقفهای مرکب عرشه فولادی،ورق فولادی گالوانیزه ذوزنقه ای آجدار علاوه بر اینکه المان کششی محسوب می گردد به عنوان تاوه (قالب)ماندگار در سقف باقی مانده و علاوه بر زیبایی در زیر سقف،باعث افزایش فواصل تیر فرعی تا 3/40 بدون نیاز به جک زنی و شمع گذاری می باشد،لازم به ذکر است فواصل تیرهای فرعی در سقفهای کامپوزیت دال بتن حداکثر 1/10 می باشد و این موضوع باعث افزایش چشمگیر هزینه و وزن سازه فلزی می گردد،علاوه بر آن مطابق آیین نامه و ضواط موجود در مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ورقها به کمک گلمیخ های استاندارد و دستگاه استادولدینگ به تیرها متصل میگردد.

مراحل اجرای سقف عرشه فولادی:

  1. انبارکردن ورق ها و انتقال آنها به طبقات:پس از انبار کردن ورق ها در یک فضای کوچک بدون نیاز به ابزار آلات خاصی ورق ها توسط یک بالابر به طبقات مختلف انتقال داده میشوند.
  2. اتصال عرشه ها به یکدیگر:جاگذاری این ورق ها و اتصال آنها به یکدیگر که توسط گیره های نر و مادگی صورت میپذیرد.
  3. ۳نصب و اتصال عرشه های فولادی:اتصال عرشه های فولادی بر روی تیرآهن ها که توسط گل میخ ها انجام میشود.
  4. بتن ریزی:پس از آرماتوربندی بتن ریزی بر روی ورق ها که نقش قالب را ایفا میکنند انجام میپذیرد.

مزایای عرشه فولاد:

  1. مقاومت در برابر آتش سوزی
  2. مقاومت در برابر تغییر شرایط آب و هوایی
  3. سبک و کم وزن و کمک به کاهش بار مرده ساختمان
  4. دوام بالا،نگهداری راحت
  5. مقاومت کششی بالا
  6. زیبایی و جلوه ظاهری
  7. قابلیت تحمل بار را داشته و میتواند به عنوان سکوی کار برای کارگران قرار گیرد
  8. صرفه جویی در هزینه ها و زمان و افزایش سرعت در انجام پروژه
  9. ایمنی در برابر ریزش آوار در هنگام زلزله
  10. حذف قالب بندی،تیرهای فرعی،و جوشکاری
  11. قابلیت بازیافت
:Published Date:11/4/2024 7:59:14 AM
تلفن تماس فوری سوله سازی لرستان،سقف شیروانی لرستان,عرشه فولادی